Rulada de foietaj

de cristinutanicolita in Aperitive / Garnituri, 25 Dec 2016 | 11768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g foietaj
  • 300 g salam uscat
  • 3 cârnați cu cașcaval
  • 100 g cașcaval ras
  • ketchup
  • seminte susan si mac
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de foietaj:

Dezghetam aluatul. 

Dam drumul la cuptor. 

Indindem putin aluatul de foietaj, îl tăiem in doua. Luam o foaie, indindem ketchup, punem salamul de luat,cârnații si cascavalul ras si rulam. 

Procedam la fel si cu cealalta foaie.

Batem un ou cu puțin lapte si ungem rulada. Presaram seminte de mac și susan. 

Coacem ruleaza la foc iute primele 10 min dupa care o mai lasă la foc mediu 20 min.

Pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de foietaj" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv, o reteta gustoasa si economica